Skip links

Redesign of interior layouts of a duplex apartment, Chalandri

In a building with a finished load-bearing structure and in a given building contour, all the internal arrangements were redesigned, the completion was supervised as well as the necessary procedures for updating the original building permit.

Location

Chalandri, Attica

Type of residence

Construction and supervision

Area

325 m²

Date

Under Construction

The three-story building includes a floor apartment on the ground floor and a maisonette on the first and second floors.

Key changes compared to the original plans include moving the kitchen from the west (back) to the east (front) face, a clear separation of communal from private spaces through their functional grouping, and a more ergonomic management of spaces and movement zones inside in the residence.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.
Εξερευνήστε
Σύρετε