ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Διαμαντάκης Δημήτριος

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc
Μηχανολόγος - Ναυπηγός Μηχανικός ΕΜΠ


Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Μηχανολόγος - Ναυπηγός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε έργα έρευνας και ανάπτυξης. Είναι εργολήπτης δημοσίων έργων στις κατηγορίες των οικοδομικών, οδοποιίας, υδραυλικών, λιμενικών και βιομηχανικών - ενεργειακών.

Διαμαντάκης Εμμανουήλ

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, MSc


Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει τεχνική εμπειρία στις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις, διαχείριση ολικής ποιότητας (ISO internal auditor), στον τεχνικοοικονομικό προγραμματισμό Δημοσίων Έργων και στην ανάπτυξη διοικητικών και παραγωγικών διαδικασιών επιχειρήσεων.

Ζόλκου Περικλής

Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc


Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου «Επιστήμη & Τεχνολογία Υδατικών Πόρων». Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Πολυτεχνείου Κρήτης σε ερευνητικά προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στον ενεργειακό & περιβαλλοντικό τομέα ανάπτυξης.

Σπυριδογιαννάκης Ιωάννης

Αρχιτέκτων Μηχανικός


Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός με πολυετή εμπειρία στην έκδοση οικοδομικών αδειών και στην κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Σιδέρη Ιωάννα

Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων


Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών έργων Έχει τεχνική εμπειρία στις αρχιτεκτονικές μελέτες οικοδομικών αδειών και τοπογραφικών διαγραμμάτων.

Παπαδάμ Μάγδα

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
Πολεοδόμος MSc TU DELFT


Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στην πολεοδομία και τον χωροταξικό σχεδιασμό στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Delft στην Ολλανδία. Έχει εμπειρία σε μελέτες και έρευνες διαφορετικής συνθετικής κλίμακας, μεθοδολογίας και θεματικής, προσεγγίζοντας κάθε project τόσο σε εννοιολογικό, όσο και σε σχεδιαστικό και πρακτικό επίπεδο.

Καπετανάκη Εμμανουέλα

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ


Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με κατεύθυνση Δομοστατικού Μηχανικού. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών».

Στρατίδης Παναγιώτης

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, MSc

Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας» του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Σπηλιωτοπούλου Κλυταιμνήστρα

Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ


Είναι Τοπογράφος Μηχανικός του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει τεχνική εμπειρία στους τομείς της κτηματογράφησης κτηματολογίου και τοπογραφικής αποτύπωσης.

Πολύζου Μαρίνα

Νομικός Σύμβουλος - Δικηγόρος ΕΚΠΑ


Είναι Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο δίκαιο των εταιριών και στο αστικό δίκαιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η τεχνική εταιρεία συμβούλων μηχανικών "ΙΔΑΙΟΝ" προσφέρει υπηρεσίες μελετών, ανάπτυξης κατασκευών και συμβούλων στον ιδιώτη, επιχειρηματία ή επενδυτή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 26,
ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 15772, ΑΘΗΝΑ
T: 2107757114
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: ΙΔΑΙΟΝ