Άδειες Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣύνταξη μελετών και διεκπεραίωση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας λειτουργίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δυναμική παρακολούθηση ισχύος αδειών

Άδειες Εγκατάστασης και ΛειτουργίαςΣύνταξη μελετών και διεκπεραίωση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας. Δυναμική παρακολούθηση ισχύος αδειών.

Υπηρεσίες Τεχνικού ΑσφαλείαςΣύνταξη μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Παροχή υποδείξεων και συμβουλών στον εργοδότη, ε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων.

Εκτίμηση ακινήτων
Εκτίμηση κτισμάτων και γης με εφαρμογή διεθνών μεθοδολογιών αποτίμησης αξίας τρέχουσας, εμπορικής,εύλογης, υπολέιμματικής και αντικειμενικής με γνωμόνα τις χρηματοοικονομικές ροές για τη βέλτιστη επιλογή επενδύσεων.

Μελέτες ISO - Internal AuditingΣύνταξη μελετών εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με Εσωτερικές επιθεωρήσεις για να διασφαλίζεται η συμμόρφωση και συνεχή βελτίωση του σύστηματος διαχείρισης ποιότητας με τις προδιαγραφές των Διεθνών προτύπων και η εφαρμογή των απαιτήσεων του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της εταιρίας.

Διαχείριση Περιβαλλοντικών ΈργωνΣύνταξη Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και σχεδιασμός συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Διαχείριση Δημοσίων ΈργωνΠλήρης τεχνική και διοικητική υποστήριξη, χρονικός προγραμματισμός έργου, οικονομική παρακολούθηση ροών και διαχείριση προμηθευτών με αυτοματισμό διαδικασιών και άμεση ενημέρωση του εργολάβου με ειδίκευση στο σκέλος των Δημοσίων Έργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η τεχνική εταιρεία συμβούλων μηχανικών "ΙΔΑΙΟΝ" προσφέρει υπηρεσίες μελετών, ανάπτυξης κατασκευών και συμβούλων στον ιδιώτη, επιχειρηματία ή επενδυτή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 26,
ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 15772, ΑΘΗΝΑ
T: 2107757114
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: ΙΔΑΙΟΝ