Skip links

Summer house, Fyrochorafi Paros

Holiday home for a family of three consisting of three smaller buildings and two courtyards

Location

Fyrochorafi, Paros

Type of residence

Vacation house

Area

205 m²

Date

2015

The largest of the three buildings contains the living room, the kitchen with dining room and bedroom with bathroom. The second building is made up of two independent bedrooms with a bathroom, while the third one functions as storage spaces and also a clear boundary of the entrance.

Characteristic of the residence are the longitudinal flows in the common areas and the enclosed yard. A circulation corridor crosses the main building internally while a parallel external corridor joins the two courtyards and continues to the end of the landscaped area where it meets the parking lot.

This superimposed positioning of the buildings allows for direct sunlight and ventilation of the spaces which at the same time avoids the adverse due to winds north-east orientation.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.
Εξερευνήστε
Σύρετε